Start Follow Me / Follow Me Next / Follow Me XL

In de week van zondag 27 september starten we weer met Follow Me (3 groepen), Follow Me Next (2 groepen) en een nieuwe groep die we voorlopig Follow Me XL noemen. De laatste groep heeft het programma van Follow Me next doorlopen en zalnog wekelijks op zondagavond bij elkaar komen.

In de afgelopen weken is er gebeld om te inventariseren op welke avond de jongeren het beste aanwezig kunnen zijn. Voor Follow Me, de jongste groep, betekent dit dat er in elk geval ook een groep op de zondagavond is. Deze groep start op 27 september, de andere groepen op dinsdag 29 september.

Er komt nog een berichtje van het team van de mentoren met verdere informatie.

Harro de Haan, Jelle Nutma (coördinatoren)
Jantsje, Bart, Elise, Tineke, Arco en Marjolein, Steven en Henriette (mentoren)

Zondagavondgroep 18+
Binnenkort gaat ook de groep 18+ weer van start. Ook hierover volgt nadere informatie. Wie nu al meer wil weten kan terecht bij Marc v.d. Lee of Baukje van Dam.

Dit vind je misschien ook leuk...