Collectes Trans World Radio en De Hoop 27 september 2020

Trans World Radio (ochtenddienst)

Zondagochtend collecteren we voor Trans World Radio (TWR). De missie van TWR is de wereld bereiken met het Evangelie van Jezus Christus via radio en andere media, zodat levens blijvend veranderen.

Zelf ervaren hoe het is om het Evangelie te horen in een gesloten land onder grote risico’s? Kom mee en stap in de wereld van zending en bezoek het belevingscentrum van TWR in Barneveld. Een geschikt en leerzaam uitje voor gezin, school en kerk.

Meer info over het werk van Trans World Radio en het nieuwe belevingscentrum is te vinden via de website www.twr.nl. Steun het werk van TWR tijdens de collecte van aanstaande zondag. Je kunt jouw gift overmaken via deze betaallink, de QR-code hieronder of maak het bedrag over via de rekening van de diaconie NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte TWR 27-9-2020.

De Hoop (middagdienst)

De Hoop helpt mensen op weg naar een nieuw leven. Mensen die niet meer weten hoe ze verder moeten, door verslaving of psychische problemen, krijgen uitzicht op een nieuw bestaan. Als Vrienden van De Hoop steunen we hen, door geld in te zamelen voor het werk dat niet wordt vergoed. Dankzij uw betrokkenheid kan De Hoop zich blijven inzetten voor mensen die dit hard nodig hebben.

Vrienden van De Hoop ondersteunt het werk van De Hoop en van een aantal stichtingen die aan De Hoop verbonden zijn. Binnen die organisaties worden mensen geholpen die worstelen met verslaving of met psychische problemen. Ook worden vrouwen en meisjes geholpen die verstrikt zijn geraakt in de duistere wereld van de prostitutie. Vaak zien de cliënten geen uitzicht meer. Zij lopen vast in hun bestaan en zijn wanhopig. Zoals cliënten heel vaak zeggen: “Dood wil ik niet, maar leven kan ik niet.” De medewerkers kunnen hun gelukkig laten zien dat er een nieuw bestaan wél mogelijk is! Mensen met ontwrichte levens worden, aan de hand van het Evangelie, op weg geholpen naar een nieuwe leven. Kijk voor meer informatie op www.vriendenvandehoop.nl.

Steun De Hoop met jouw gift via deze betaallink, de QR-code hieronder of maak het bedrag over via de rekening van de diaconie NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte De Hoop 27-9-2020.

Dit vind je misschien ook leuk...