Koffiedrinken na de dienst

Het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen van Mark, Ferd en Hugo hebben het koffiedrinken na de ochtenddienst enkele maanden dwars gezeten. Noodgedwongen moesten we thuis de koffiepot laten pruttelen en dan is een rooster (doorgaans) niet per sé nodig. Inmiddels hebben we gelukkig al weer enkele weken koffie mogen drinken na de dienst en dat bevalt zo goed dat we dat er graag in willen houden. Daarom willen we het koffierooster weer gaan gebruiken. Vooralsnog zal het rooster dat in de nieuwsbrief weergegeven wordt leidend zijn.

Sta je op het rooster maar ben je verhinderd, wil je dan zelf voor vervanging zorgen? Uiteraard is het e.e.a. onder voorbehoud, voorlopig gaan we er vanuit dat we de komende tijd buiten koffie kunnen drinken en zodoende de 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen houden.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan wordt dit via de gemeente-app of de nieuwsbrief gemeld. Tot die tijd: Geniet van de koffie en het samenzijn!

Jan van Loon

Dit vind je misschien ook leuk...