Collecte Evangelisatie en Hospice Gorinchem 20 september 2020

Evangelisatie (ochtenddienst)

De Evangelisatiecommissie ondersteunt de Alpha-cursus in Gorinchem en ook het landelijk evangelisatiewerk onder moslims en het E&R werk. Daarnaast steunen we het werk van Stichting Ontmoeting in Gorinchem. De Stichting heeft een platformfunctie van 13 kerken in Gorinchem en organiseert ook activiteiten als SuperKids, stadsgebed, de gezamenlijke paasviering en voorgangerbijeenkomsten. Neem voor meer informatie contact op met onze Evangelisatiecommissie.

Je kunt jouw gift overmaken via de QR code hieronder, via deze betaallink of maak een bedrag over via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte Evangelisatie 20-9-2020.

Hospice Gorinchem (middagdienst)

Hospice Gorinchem biedt palliatieve terminale zorg aan ongeneeslijk zieke mensen. We bieden die zorg bij mensen thuis of in ons hospice. Zo ontlasten en ondersteunen we zieken en hun naasten in de laatste fase van het leven.

Waar wij voor staan
Mensen sterven vaak het liefst thuis. Dierbaren komen graag aan die wens tegemoet, maar het is zwaar zorg te combineren met het nemen van afscheid. Als dat niet meer lukt, biedt Hospice Gorinchem uitkomst.

Voor iedereen
We zijn er voor alle mensen. Ongeacht levensovertuiging, geaardheid of financiële draagkracht. In onze organisatie staan uw wensen en behoeften centraal.

Regionaal
Onze stichting is er voor inwoners van Gorinchem, de regio Alblasserwaard / Vijfheerenlanden en het Land van Heusden en Altena. Maar ook als u in een andere regio woont zijn er mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op www.hospice-gorinchem.nl.

Je kunt jouw gift overmaken via de QR code hieronder, via deze betaallink of maak een bedrag over via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte Hospice Gorinchem 20-9-2020.

Dit vind je misschien ook leuk...