Wereldwijde gebedsdag, ook in Gorinchem

IK GELOOF!

Heb jij dat nou ook, dat je zo graag vanuit je geloof deze bijzondere tijd wilt leven? Dat je je in deze bijzondere tijden afvraagt: wordt nu alles anders? Hoe nu verder? Wereldwijd vragen zoveel christenen zich dat af. Daarom is er op zaterdag 26 september een gebedsdag georganiseerd om te bidden en God te zoeken (en voor wie wil: te vasten).

Deze dag wordt wereldwijd gehouden! We zijn blij dat onze kerkenraad hier achter staat en de mogelijkheid wordt geboden om in de kerk te zijn die dag. We zijn God dankbaar dat we tijd met elkaar voor Hém kunnen vrijzetten, om Hém te zoeken, Hem te eren , ons te verootmoedigen, Hem te vragen naar Zijn raad voor deze tijd.

In de kerk richten wij verschillende gebedsruimtes in waar we God zoeken door samen te bidden, stil te zijn, door Bijbellezen, aanbidding, zingen of creatief bezig zijn en elkaar te ontmoeten rondom het Woord. De Immanuëlkerk zal die dag geopend zijn van 08.00 tot 20.00 uur. Je kunt de hele dag binnenlopen om even mee te doen, zo lang of zo kort als je wilt. Je kunt zelf de vorm kiezen die bij je past. Er zijn steeds mensen van onze gemeente aanwezig om e.e.a. in goede banen te leiden voor de veiligheid van iedereen. Omdat verbinding en eenheid met andere christenen belangrijk is worden ook andere gemeenten in Gorinchem uitgenodigd.

Als je meer wilt kun je je ook opgeven om mee te doen aan een tiendaags gebedsplan via www.de-terugkeer.nl van 18 tot 28 september.

Alles op een rij:
Zaterdag 26 september: Gebedsdag.
Locatie Immanuëlkerk: inloopdag van 08.00 tot 20.00 uur.
Adres: Grote Haarsekade 58, Gorinchem.
Wil je meer info? Bel Steven 06 – 38918343, Henriëtte 06 – 27611311 of Jopie 06 – 12377096.
Mocht je die dag willen meehelpen als gastvrouw/heer bel dan één van ons.

Dit vind je misschien ook leuk...