Van de kerkenraad

Zondag a.s. hebben we – om 12.00 uur – dienst in de Grote Kerk met de ons bekende ds. Geert van Dijk als voorganger. We hopen op een gezegende dienst, waarin we stilstaan bij de start van het seizoen én samen het avondmaal vieren. Zie het bericht elders in deze nieuwsbrief.

Vanaf a.s. zondag houden we, samen met de CGK, weer middagdiensten. Deze begint op het vertrouwde tijdstip van half vijf. Graag aanmelden via deze link. Ds. Jelle Nutma gaat voor en er is de mogelijkheid om avondmaal te vieren, mocht je ‘s morgens daarvoor geen gelegenheid hebben.

Het is de bedoeling dat in de middagdienst bij toerbeurt een CGK-predikant en een GKv-predikant voorgaan. In die gevallen dat het niet lukt een GKv-predikant in te plannen, gaat Jelle Nutma voor. Ouderlingen en diakenen uit CGK en GKv hebben eveneens bij toerbeurt dienst.

Monica en Colin gaan trouwen

Op 17 september a.s. hopen Monica van den Bergh en Colin Klein elkaar hun ja-woord te geven. In verband met coronaregels kunnen alleen genodigden aanwezig zijn.

Wel vinden ze het heel fijn ons allen de gelegenheid te geven om hen te feliciteren. Dit kan op zondag 20 september a.s. tijdens de koffie na de dienst. Monica en Colin zorgen voor iets lekkers! Voor wie een kaartje wil sturen hierbij nog even het adres: Nienke van Hichtumpad 38, 4207 JS Gorinchem. Wij wensen hen een mooie dag met elkaar en Gods zegen voor de toekomst samen.

Beroep ds. Jelle Nutma

We leven en bidden mee met ds. Jelle Nutma, die een beroep heeft ontvangen van de CGK-gemeente in Delft. Meer nieuws van en over de CGK vind je op de site van de CGK.

Dit vind je misschien ook leuk...