Ministry-cursus op 7 en 21 november

In onze gemeente werd begin 2019 de cursus Luisterend Bidden gegeven door onze oud-predikant Lucas van der Veen. Veel van de deelnemers hebben deze cursus als verrijkend en verdiepend ervaren. Het verlangen naar meer van de Geest en meer vanuit gebed leven, is hierdoor aangewakkerd.

Ook zijn we al een tijd gewend aan het feit dat je na de dienst voor je kunt laten bidden. Wil je ook voor deze taak ingeschakeld worden en of wil je meer leren over en weten wat gebedsministry is?

Schrijf je dan in voor de cursus. De cursus bestaat uit twee dagen en een terugkombijeenkomst, die waarschijnlijk in januari 2021 plaats zal vinden.

We houden we ons strikt aan de coronamaatregelen van het RIVM. Dit om te voorkomen dat deelnemers besmet raken. We zorgen dat de deelnemers allemaal anderhalve meter afstand houden in de kerkzaal. Verder mag je alleen komen als je geen ziekteverschijnselen hebt, zingen we niet en leggen we geen handen op de ander bij het bidden. Alle deelnemers en het begeleidende team moeten ook bij binnenkomst hun handen ontsmetten.

De cursusavonden voor module 1 Ministry-gebed zijn op zaterdag 7 en 21 november 2020. Wil je meedoen maar deze data kun je echt niet, laat het ons weten. De cursusdag begint om 10.00 uur en zal rond 16.00 uur afgerond afgelopen zijn. De kosten bedragen 40 euro per deelnemer. Dit is inclusief catering en het lesboek.

Opgeven voor de cursus kan via deze link.

Voor meer informatie: Charlotte Scholtens, tel. 06 – 12 73 92 34.

Petra, Jopie, Wilma, Steven en Henriëette, Jeanice en Charlotte

Dit vind je misschien ook leuk...