KLIK Gorinchem team zoekt

Als gemeente ondersteunen we op verschillende manieren het werk in Gorinchem van KLIK. Voor hen die niet bekend zijn met hun werk: KLIK Gorinchem is een groep mensen vanuit de Gorinchemse kerken, die geloven in de verbinding met mensen met een migratieachtergrond. Hiervoor ondernemen ze diverse activiteiten. Er zijn ongeveer 90 vrijwilligers betrokken, ook uit onze gemeente. Wij vinden het belangrijk dat mensen zinvolle contacten met elkaar aangaan. Juist als mensen een verschillende achtergrond hebben.

Op dit moment is KLIK op zoek naar medewerkers in het coördinerend team. Zie verder onderstaand bericht.

In het coördinerend team van KLIK Gorinchem zijn we op zoek naar twee of drie mensen. Wie voelt het verlangen om Gods liefde te delen met en te ontvangen van migranten en wil het werk van KLIK mee helpen leiden? Kijk op klikgorinchem.com/vacature voor meer informatie.

Dit vind je misschien ook leuk...