Collecte Youth for Christ – The Mall 13 september 2020

Aanstaande zondag collecteren we zowel in de ochtend- als in de middagdienst voor Youth for Christ – The Mall in Gorinchem.

The Mall richt zich op de kwetsbare jongeren, zoekt hen op, werkt preventief en heeft verbinding met wijk- en zorgnetwerken, waardoor deze jongeren de benodigde aandacht kunnen krijgen. The Mall stimuleert jongeren om met eigen initiatieven te komen en benut de kracht van de samenleving door de inzet van vrijwilligers, zowel in het jongerenwerk zelf als in de ondersteuning ervan.

Lees meer over hun waardevolle werk via de www.themallgorinchem.nl en steun ze met jouw gift via de QR code hieronder, via deze betaallink of maak een bedrag over via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte The Mall 13-9-2020.

Avondmaalscollecte
We hebben ervoor gekozen deze keer nog geen aparte collecte(link) te doen voor het avondmaal in de ochtenddienst. In de gezamenlijke middagdienst met de CGK is de avondmaalscollecte voor Hope voor Afrika. Je kunt voor het overmaken van een gift gebruik maken van deze link of de QR code hieronder.

Dit vind je misschien ook leuk...