Uit de kerkenraad

Zondag a.s. ontmoeten we elkaar op het inmiddels vertrouwde tijdstip van 11.30 uur in de Immanuelkerk. Ds. J.J. Schreuder gaat voor. Wees welkom om de dienst te bezoeken. Gemeenteleden die afgelopen zondag níet in de dienst waren krijgen voorrang om zich aan te melden. Dat kan tot zaterdagavond 18.00 uur via de link. Vanaf dat moment staat het iedereen vrij zich aan te melden. De dienst kun je ook live via ons YouTube-kanaal volgen.

Na de dienst drinken we koffie. IJs en weder dienende, zeggen we weleens. Voorlopig is dat alleen het weder. Afgelopen zondag hadden we geluk en konden we tussen de buien door buiten zijn. Ook zondag hopen we op zegen zonder regen.

Veiligheid in de kerk

We blijven alle coronaregels zorgvuldig naleven. We denken aan de veiligheid van de ander én onszelf. De belangrijkste regel is om thuis te blijven als je coronaklachten hebt of vermoedt. Zowel in de dienst als tijdens het koffiedrinken houden we voldoende afstand. Let ook op het verlaten van het kerkzaal: dat doen we rij voor rij, te beginnen vooraan.

Tot slot

Tot slot een mooie zegenbede van de Ierse heilige St. Patrick:

De Heer zij vóór u, om u de juiste weg te wijzen.
De Heer zij áchter u, om u in de armen te sluiten en om u te beschermen voor gevaar.
De Heer zij ónder u, om u op te vangen als u dreigt te vallen.
De Heer zij ín u, om u te troosten wanneer u verdriet hebt.
De Heer zij óm u héén, als een beschermende muur, als anderen over u heen vallen.
De Heer zij bóven u, om u te zegenen.
Zó zegene u de almachtige God,- vandaag, morgen, en tot in eeuwigheid. Amen.

De kerkenraad

Dit vind je misschien ook leuk...