Collecte Het Passion 6 september 2020

Aanstaande zondag collecteren we voor Het Passion.

Programma Doel van de avond Stichting Ontmoeting Stichting Het Passion -  ppt download

Time-outvoorziening Het Passion is er voor dak- en thuislozen en de medemens met verslavingsproblemen. Al dan niet afkomstig vanuit een gevangenis, eventueel in combinatie met een verslavings- en/ of psychiatrische achtergrond, een beperking en of gedragsproblematiek;

Het Passion ligt als een baken van rust in het landschap van de Achterhoek. Omgeven door weilanden en geboomte ademt het een sfeer van reflectie en aandacht. Omringd door vrijwilligers vinden de dak- en thuislozen in 4 tot 6 weken tijd nieuwe energie om zinvolle vervolgstappen te overwegen. Hierbij krijgen ze professionele begeleiding om wellicht een stap te maken naar een concreet vervolgtraject. Het Passion is een diaconaal project en voor 35% afhankelijk van giften en voor 65% van de inzet van vrijwilligers.

Draag jouw steentje bij door het overmaken van een gift via deze betaallink, de QR code hieronder of maak een bedrag over via de rekening van de diaconie NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte Het Passion 6-9-2020.

Dit vind je misschien ook leuk...