Collecte Edukans 30 augustus 2020

Aanstaande zondag collecteren we voor Edukans.

Een kind dat leert, is een kind met kansen. Maar wereldwijd gaan 258 miljoen kinderen & jongeren niet naar school of ze stoppen voortijdig. Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan het best mogelijke onderwijs, want wat je op school leert is voor altijd!

Kinderen in ontwikkelingslanden lopen forse leerachterstanden op nu de scholen er dicht zijn door de corona-pandemie. Hoe langer de scholen dicht zijn, hoe groter de kans dat kinderen niet meer terugkeren naar school. Zeker voor kwetsbare kinderen zijn de risico’s groot.

Dit doet Edukans met jouw donatie

Edukans probeert kinderen en hun ouders thuis te bereiken, bijvoorbeeld via radio. En we zorgen voor aangepaste lesprogramma’s zodra de scholen opengaan. Zodat kinderen zo snel mogelijk kunnen terugkomen in een voor hen veilige en normale situatie.

Met jouw donatie zorgen we dat kinderen veilig en gezond blijven. En dat ze na de crisis teruggaan naar school.

Kijk voor meer informatie op www.edukans.nl en steun dit goede doel met jouw gift via deze betaallink, de QR-code hieronder of maak het bedrag over via de rekening van de diaconie NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte Edukans 30-8-2020.

Dit vind je misschien ook leuk...