A.s. zondag

Zondagmorgen om 11.30 uur ontmoeten we elkaar weer in de kerk. Petra van de Minkelis zal de dienst leiden. Harro van Heukelum is ouderling van dienst en Jan de Kraker is de dienstdoende diaken. Na afloop drinken we koffie/thee/limonade, ervan uitgaande dat het weer goed genoeg is om elkaar buiten te ontmoeten. Graag voor de dienst aanmelden via de bekende link.

Sinds enkele weken is er weer meer aandacht voor het naleven van de coronaregels. Ook als kerkgemeenschap nemen we die natuurlijk serieus. De regels voor kerken blijven onveranderd. In onze situatie betekent dit dat maximaal ca. 70 mensen de dienst kunnen bezoeken, zodat we voldoende afstand kunnen houden. Bij de ingang staan de bekende pompjes met handgel. Een gastheer/gastvrouw geeft instructies over de looproute enz.

De allerbelangrijkste regel is en blijft: breng bij gezondheidsklachten (niezen, hoesten, droge kuch, koorts, enz.) anderen niet in gevaar en blijf thuis. Via YouTube kun je de dienst prima thuis of op een andere plaats volgen! Wekelijks wordt achter de schermen hard gewerkt om dit mogelijk te maken. Ook buiten de zondagen om, want het inregelen van de apparatuur is letterlijk een avontuur. Er zijn voortdurend nieuwe inzichten, die tijd en aandacht vragen. Heren technici: hartelijk dank voor jullie inspanningen!

De kerkenraad

Dit vind je misschien ook leuk...