Collecte Red een Kind 23 augustus 2020

Aanstaande zondag collecteren we voor Red een Kind.

Logo

Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving.

We kiezen er bewust voor om kinderen te helpen op de plek waar ze wonen, omdat wij geloven dat God kinderen bewust in gezinnen en in een gemeenschap plaatst en dat dit voor hen de beste plek is om op te groeien. Het kind staat centraal in onze aanpak om te helpen, maar de familie en de hele omgeving van de kinderen krijgen ook de kans om uit armoede te groeien.

Waarom strijden wij tegen armoede?

Elke dag sterven duizenden kinderen aan de gevolgen van armoede. Die werkelijkheid is niet te verteren! Daarom komen wij in actie. Wij geloven namelijk dat we samen het verschil kunnen maken voor kinderen in armoede. En wat blijkt? Onze duurzame werkwijze werkt, het resultaat van onze aanpak is dat kinderen letterlijk ‘groeien’ uit de armoede. Als donateur geef je voor even, maar verander je de situatie voorgoed. Dat stimuleert om nog meer kinderen te helpen.

Waar strijden wij tegen armoede?

Op dit moment strijden wij tegen armoede in Kenia, Burundi, Malawi, Oeganda, Rwanda, Zuid-Soedan, Ethiopië , Congo (DRC) en India. Meer info vind je op www.redeenkind.nl

Steun het werk van Red een Kind met jouw gift via deze betaallink, de QR-code hieronder of maak het bedrag over via de rekening van de diaconie NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte Red een Kind 23-8-2020.

Dit vind je misschien ook leuk...