Van de kerkenraad

A.s. zondag ontmoeten we elkaar weer ‘s morgens in de dienst. Die begint om 11.30 uur. Graag even aanmelden via de bekende link. Ds. G. Zomers gaat voor en Saakje Elzinga is ouderling van dienst.

Ná de dienst drinken we, voor het eerst sinds lange tijd, weer koffie, thee en limonade. We doen dit buiten, op het voorplein, en houden uiteraard rekening met de veiligheidsregels. Voor koffie, thee en limonade wordt gezorgd. Het zou fijn zijn als we ook iets kunnen verhapstukken. Wie neemt iets lekkers mee?

Zomeravondgebed op woensdag 5 augustus

Afgelopen dinsdag hebben we in en bij de Immanuelkerk een goed zomeravondgebed gehad onder leiding van Petra van de Minkelis. Het geeft elke keer weer een boost aan je geloofsleven om met elkaar te zingen, te luisteren en te bidden. Juist op dit soort avonden merken we dat we elkaar in deze bijzondere tijd als gemeente hard nodig hebben.

Nog niet eerder geweest? Voel je welkom om een keer aan te haken en samen (buiten) te zingen, de Bijbel te openen en met elkaar (binnen) te bidden. Het zomeravondgebed is op de volgende data: woensdag 5, dinsdag 11 en woensdag 19 augustus telkens van 19.30 tot 20.00 uur in de kerk.

Dit vind je misschien ook leuk...