Collecte Transworld Radio 2 augustus 2020

Aanstaande zondag collecteren we voor Transworld Radio (TWR). De missie van TWR is de wereld bereiken met het Evangelie van Jezus Christus via radio en andere media, zodat levens blijvend veranderen.

Belevingscentrum in Barneveld geopend per 9 juli 2020!

Zelf ervaren hoe het is om het Evangelie te horen in een gesloten land onder grote risico’s? Kom mee en stap in de wereld van zending en bezoek het belevingscentrum van TWR in Barneveld. Een geschikt en leerzaam uitje voor gezin, school en kerk.

Speel de interactieve games en bekijk de indrukwekkende getuigenissen. Laat je meevoeren over de hele wereld met de VR-bril. Wie herkent de juiste taal? Wie bereikt de meeste luisteraars in het echte online TWR-game? Of wie durft het aan om virtueel in een hoge zendmast te klimmen? Hoe kunnen we mensen ver weg en dichtbij via hedendaagse media bereiken met Gods goede nieuws?

Meer info over het werk van Transworld Radio en het nieuwe belevingscentrum is te vinden via de website www.twr.nl. Steun het werk van TWR tijdens de collecte van aanstaande zondag. Je kunt jouw gift overmaken via deze betaallink, de QR-code hieronder of maak het bedrag over via de rekening van de diaconie NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte TWR 2-8-2020.

Dit vind je misschien ook leuk...