Activiteiten deze week

Mannenavond

Morgen, zondagavond 26 juli, is er weer een mannenavond. Tijdens een wandeling door de randen van Gorinchem delen we de dingen die ons bezighouden. Ongetwijfeld gaat het in de gesprekken ook over de aanstaande vakantie. Start: 20.00 uur Buiten de Waterpoort. Houdt de mannenappgroep in de gaten voor meer info!

Zomeravondgebed

Afgelopen woensdag waren we met 14 gemeenteleden bij elkaar voor het zomeravondgebed. We hadden een goede tijd met elkaar. Mooi om als gemeente samen te komen midden in de week om samen (buiten) te zingen, de Bijbel te openen en met elkaar (binnen) te bidden. Juist nu hebben we elkaar als gemeente nodig!

We willen u, jullie, jong en oud (mede namens de kerkenraad) vragen deel te nemen aan het zomeravondgebed. Ook als het wat onwennig voelt, kom en laat je verrassen door God en elkaar.

Voel je welkom om één, meerdere of misschien wel alle avonden aan te haken. De ene week op dinsdag, de volgende weer op een woensdag. Komende data: dinsdag 28 juli, 5, 11 en 19 augustus telkens van 19:30 tot 20:30 uur in de kerk.

Voor informatie: Steven van den Berge en Bertus den Toom

Dit vind je misschien ook leuk...