Collecte Voedselbank Gorinchem 26 juli 2020

Aanstaande zondag collecteren we voor de Voedselbank Gorinchem. Lees hieronder over hun mooie werk.

Hart voor mensen
Helaas leven we in een samenleving, ook in Gorinchem, waarin sommige mensen niet kunnen rondkomen, onder het bestaansminimum zitten of zelfs hongerlijden. Aan die mensen willen we wekelijks een voedselpakket geven, dat samengesteld is uit wat we ingezameld hebben bij het Distributie Centrum Rotterdam, lokale supermarkten, instellingen als kerken en producenten.

Oog voor voedsel
Er wordt voedsel ingezameld, waarvan de kwaliteit nog steeds goed is. Om de een of andere reden gaan deze producten niet naar de winkel, bijvoorbeeld omdat de verpakking niet klopt, of omdat het glazuur op het koekje niet precies in het midden zit. Meestal worden de voedingsmiddelen dan vernietigd of als veevoer gebruikt, terwijl het product zelf nog prima is! Het is pure verspilling. En wij willen daar iets aan doen door ze in te zamelen en weer uit te delen. Meer informatie is te vinden op de website.

Je kunt jouw gift overmaken via deze betaallink, de QR code hieronder of maak het bedrag over via de rekening van de diaconie NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte Voedselbank Gorinchem 26-7-2020.

Dit vind je misschien ook leuk...