Het zomeravondgebed: voor u, voor jou, voor elkaar als gemeente

De vakantieperiode staat voor de deur. Tijd voor ontspanning, rust en reflectie. We leven in bijzondere roerige tijden in de samenleving, in de kerk en in ons persoonlijk leven. Of we het willen of niet het raakt ons allemaal. Juist nu hebben we elkaar als gemeente nodig!

We willen jou, jullie, jong en oud, mede namens de kerkenraad, van harte uitnodigen om deel te nemen aan het zomeravondgebed. Op een laagdrempelige, ontspannen manier elkaar ontmoeten, samen zingen, bijbellezen en bidden voor onze kerk, elkaar en de wereld waarin we leven. Ook als het wat onwennig voelt, kom en laat je verrassen door God en elkaar.

We komen wekelijks samen, hetzij op de dinsdag hetzij op de woensdag. Voel je welkom om één, meerdere of misschien wel alle avonden aan te haken. Komende data: woensdag 22 en dinsdag 28 juli,  5, 11 en 19 augustus telkens van 19.30 tot 20.30 uur in de kerk.

Voor informatie: Steven van den Berge en Bertus den Toom

Dit vind je misschien ook leuk...