Collecte Athletes in Action 19 juli 2020

Aanstaande zondag collecteren we voor onze Athletes in Action. Lees hieronder een bericht van de organisatie.

AiA 2020, dat is even heel wat anders zeg. We zullen komende week helaas niet elke dag bezig zijn met het team en de wijk. Inmiddels mag dit wel weer, maar gezien alle organisatorische rompslomp hebben we moeten besluiten dat dit jaar niet te doen.

Maar wat doen we dan wel?

Via www.gkvgorinchem.nl/aia bieden we de kinderen uit de wijk elke dag vanaf 20 juli aanstaande een nieuwe challenge aan. Elke dag wordt een winnaar bekend gemaakt die aan het einde van de week iets mag ophalen. Ook zullen we ze elke dag iets nieuws vertellen over Jezus.

Alle kinderen hebben deze week een poster of flyer gekregen van Gorinchem Beweegt, waar ook wij op staan. Zo hopen we de wijk toch te bereiken deze zomer. Als team hopen we elkaar deze vakantie te kunnen zien en spreken tijdens een gezellige bbq.

De collecteopbrengsten zullen gebruikt worden voor activiteiten in het nieuwe seizoen en voor de voorbereidingen op AiA 2021. Je kunt jouw gift overmaken via deze betaallink, de QR code hieronder of maak het bedrag over via de rekening van de diaconie NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte AiA 19-7-2020.

Dit vind je misschien ook leuk...