Bij de dienst van 19 juli

Zondag 19 juli komen we om 11.30 uur weer samen in de Immanuëlkerk. Uiteraard houden we rekening met de coronamaatregelen. Omdat ds. Van Breemen verhinderd is, leidt Harro van Heukelum de dienst. Harro leest een preek over de woorden van Jezus, die zegt: “Ik ben de ware wijnstok, en jullie zijn de ranken”. Een uitnodiging om bij Jezus te komen en bij Hem te blijven.

Vliegen zonder vleugels

Wat hebben tennis zonder racket, koken zonder pannen of vliegen zonder vleugels nu met de woorden van Jezus te maken als hij zegt: “Ik ben de ware wijnstok”? In het kidsmoment zondag in de kerk gaan we het er over hebben! Ben je er ook bij? Want wat is de kerk nu zonder jou?

Vakantietijd

De zomervakantie is begonnen! Veel mensen gaan met vakantie, meestal iets minder ver weg dan normaal. Sommigen kiezen ervoor thuis te blijven en daar te genieten van de welkome vrije tijd. Waar we ook zijn, thuis of (ver) weg, geniet van de vrije tijd, van elkaars gezelschap en de rust.

Vakantie ouderlingen

De ouderlingen gaan deze zomer ook per toerbeurt op vakantie. Voor contact met de kerkenraad kun je een mail sturen naar de scriba: scriba@gorinchem.gkv.nl of contact opnemen met een van de ouderlingen. Als vuistregel geldt dat de ouderling van dienst ook de week daarop bereikbaar is.

Vakanties ouderlingen

Saakje Elzinga is nog tot 25 juli met vakantie. Martin Cornet is tot 26 juli en van 7 tot en met 31 augustus met vakantie. Harro van Heukelum van 29 juli tot 19 augustus en Arie Schreuder van 2 tot en met 22 augustus. Johan van de Minkelis heeft nog geen vakantieplannen.

Nieuws van de CGK

Nieuws uit de CGK vind je onder deze link.

Dit vind je misschien ook leuk...