Voor u, voor jou, voor elkaar als gemeente: zomeravondgebed

We leven in bijzondere roerige tijden: in de samenleving, in de kerk en in ons persoonlijk leven. Of we het willen of niet, de coronacrisis raakt ons allemaal. En juist nu hebben we elkaar als gemeente nodig!

We willen u, jullie, jong en oud, mede namens de kerkenraad, vragen deel te nemen aan het zomeravondgebed. Op een laagdrempelige ontspannen manier elkaar ontmoeten, samen zingen, de Bijbel lezen en bidden voor onze gemeente, elkaar en de wereld waarin we leven. Ook als het wat onwennig voelt, kom en laat je verrassen door God en elkaar.

De komende periode komen we elke week samen, wekelijks afwisselend op dinsdag en woensdag. Voel je welkom om één, meerdere of misschien wel alle avonden aan te haken. Het gaat om de volgende data: 14, 22, 28 juli; 5, 11 en 19 augustus, steeds van 19.30 tot 20.30 uur in de kerk.

Meer weten? Neem contact op met Steven van den Berge of Bertus den Toom.

Dit vind je misschien ook leuk...