Collecte YfC – The Mall 28 juni 2020

Aanstaande zondag collecteren we voor Youth for Christ – The Mall in Gorinchem.

The Mall richt zich op de kwetsbare jongeren, zoekt hen op, werkt preventief en heeft verbinding met wijk- en zorgnetwerken, waardoor deze jongeren de benodigde aandacht kunnen krijgen. The Mall stimuleert jongeren om met eigen initiatieven te komen en benut de kracht van de samenleving door de inzet van vrijwilligers, zowel in het jongerenwerk zelf als in de ondersteuning ervan.

In de GKV app hebben jullie via Nick Dees al een bewonderenswaardig jaarverslag kunnen lezen. Uiteraard kan The Mall onze financiële steun blijven gebruiken. Lees meer over hun waardevolle werk via de website. Wij bevelen deze collecte van harte aan. Steun The Mall met jouw gift via de QR code hieronder, via deze betaallink of maak een bedrag over via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte The Mall 28-6-2020.

Dit vind je misschien ook leuk...