Gerrit en Esther gaan trouwen!

Zoals je in bijgaande kaart kunt zien hopen Gerrit Leppink en Esther van der Kolk op 11 juli a.s.  te gaan trouwen! We zijn met hen blij en God dankbaar voor dit heuglijke feit.

Esther en Gerrit willen hun huwelijk beginnen met een zegen te vragen van onze Hemelse Vader. Ze willen met Hem op weg gaan! We kunnen als gemeente online aanwezig zijn bij deze kerkelijke bevestiging en zo meevieren! De details over de onlinedienst worden nog bekendgemaakt.

We hopen dat het een prachtige dag gaat worden, voor Gerrit en Esther, samen met Julien en Elias, met familie en vrienden. Ga met God en Hij zal met jullie zijn!

In de komende tijd zullen Gerrit en Esther deels in Utrecht zijn waar Esther nog woont en werkt en deel uitmaakt van de Baptistengemeente De Rank. Ook voor Julien en Elias is De Rank geen vreemde plek, voor de helft is dit ook de gemeente waar zij bij horen als ze bij hun moeder in Leerdam zijn. Gelukkig zullen ze voor het andere deel hier in Schelluinen wonen en blijven meeleven in onze gemeente!

Namens de kerkenraad,
Saakje Elzinga

Dit vind je misschien ook leuk...