Bericht uit de diaconie

Digitaal collecteren
Ondanks dat we weer mogelijkheden hebben om fysiek in de kerkdiensten aanwezig te zijn, zal het digitaal collecteren voorlopig gewoon van kracht blijven.

Zoals we inmiddels gewend zijn, zullen de betaallink en QR-code wekelijks in de nieuwsbrief verschijnen met de informatie van het betreffende collectedoel.

Tijdens de dienst/livestream zal er, zoals afgelopen zondag, een kort collectemoment zijn met een dia met QR-code, zodat je ook echt tijdens de dienst jouw gift kunt overmaken. In de kerkzaal zelf zorgen we voor een uitvergrote QR-code op een bordje/paaltje. De QR-code op het beamerscherm in de zaal is niet vanaf iedere plek te scannen, is gebleken. Daarnaast zal de diaken van dienst de betaallink bij aanvang van de dienst doorsturen in de GKV-app, zodat je kunt kiezen via welke weg je de gift het liefste overmaakt.

Voor de duidelijkheid: het voorgestelde bedrag in het betaalverzoek is uiteraard aan te passen , zodat je een bewuste keuze kunt maken in de over te maken gift.

We hopen op deze manier genoeg opties te bieden om te delen van wat God ons gegeven heeft.

Bloemengroet
Het bloemenrooster loopt uiteraard nog steeds gewoon door. Als je op het rooster staat en je hebt je ook opgegeven om in de dienst in de kerk aanwezig te zijn, is het natuurlijk heel fijn als we de verse bloemen in de kerk en in beeld voor de livestream hebben staan.

Heb je je niet opgegeven aanwezig te zijn in de kerk, dan willen we je vragen de bloemen rechtstreeks te bezorgen bij een adres waar de bloemen op z’n plek zijn. Dit om extra verkeer tussen kerk, thuis en bezorgadres te voorkomen.

Wil je aan de diaken van dienst doorgeven naar welk adres de bloemen gaan? Zo houden we overzicht in de bezorgadressen. Alvast dank!

Dit vind je misschien ook leuk...