Meld je aan voor de dienst!

Namens de coronawerkgroep de oproep om je aan te melden voor de dienst a.s. zondag 14.00 uur. Graag willen we nu ook gezinnen uitnodigen. De komende zondagen mogen we maximaal 30 bezoekers in de dienst ontvangen, maar schroom niet je aan te melden. Dit kan bij Erik Pince van der Aa. Vanaf juli mogen er gelukkig meer mensen in de dienst. Het kinderwerk start hopelijk weer in september. Ook hopen we in september weer te starten met de crèche.

Bij de ingang van de kerk krijg je als bezoeker een flyer met aandachtspunten voor de coronamaatregelen (zie illustratie). Zoals: niet zingen in de dienst en de kapstokken worden niet gebruikt.

Het schoonmaakrooster dat normaal door de wijken wordt ingevuld start nog niet op. Wel vragen we aan de groepen die doordeweeks gebruik maken van de kerk om naast het schoonmaken van stoelen, tafels, toiletten (indien gebruikt) en deurkrukken ook de vloer schoon te maken.

Graag verwelkomen we jullie in de dienst en als dit nog niet mogelijk is in de livestream.

Namens de coronawerkgroep,
Arie Schreuder

De flyer die bezoekers vanaf a.s. zondag bij binnenkomst uitgereikt krijgen.

Dit vind je misschien ook leuk...