Collecte KLIK Gorinchem 21 juni 2020

Aanstaande zondag collecteren we voor KLIK. KLIK Gorinchem is een groep mensen vanuit de Gorinchemse kerken, die geloven in de verbinding met mensen met een migratieachtergrond. Hiervoor worden diverse activiteiten ondernomen, zoals samen eten, sporten, verhalen lezen, fietsen. Er zijn ruim 90 vrijwilligers betrokken.

KLIK vindt het belangrijk dat mensen zinvolle contacten met elkaar aangaan. Juist als mensen een verschillende achtergrond hebben. Kijk op de website voor meer informatie. Er wordt nog steeds gezocht naar maatjes!

Laten wij het belangrijke werk van KLIK aanstaande zondag via de collecte steunen door onze gift over te maken via de QR-code hieronder, via deze betaallink of door een bedrag over te maken via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte KLIK 21-6-2020.

Dit vind je misschien ook leuk...