Weer naar de kerk!?

Geliefde broers en zussen,

Vanaf aanstaande zondag willen we binnen de richtlijnen van het RIVM weer meer mensen toelaten bij onze erediensten. De diensten in juni vinden plaats om 14.00 uur.

Gemeenteleden die gebruik willen maken van de mogelijkheid om de komende 4 zondagen in de kerk de dienst mee te maken vragen we om dit kenbaar te maken bij ondergetekende. Per zondag wordt er vervolgens een aantal mensen uitgenodigd voor de dienst. Indien u zich wel heeft opgegeven maar niet wordt uitgenodigd voor een dienst, betekent dit dat het maximum aantal bezoekers al bereikt is.

Gezien de beperkte omvang van het aantal mensen zullen we voorlopig nog geen complete gezinnen ontvangen (enkele gezinsleden is wel een optie). Ook zullen we conform de richtlijnen van het RIVM geen mensen ouder dan 70 kunnen ontvangen. Zij zijn hiervan op de hoogte. Het spreekt voor zich dat u met (lichte) gezondheidsklachten afziet van het bezoeken van de diensten.

Opgeven dat u de dienst wilt bijwonen kan via een app-bericht, een email of een telefoontje.

Morgen/zaterdag sturen we nog een appje rond met meer detailinformatie.

Namens de speciale werkgroep corona

Erik Pince van der Aa
h.pincevanderaa@gmail.com 
0183 – 640828

Dit vind je misschien ook leuk...