Over de pastorie

Enkele maanden geleden hebben we besloten om de pastorie aan de Langendijk te verkopen. Er is inmiddels een taxatie uitgevoerd om de actuele marktwaarde van het pand te bepalen. Vervolgens is er aan de gemeenteleden gevraagd om kenbaar te maken of er interesse is vanuit onze eigen gelederen om dit prachtpand te kopen. De interesse was er wel, maar dit heeft niet geleid tot een verkoop.

Daarom is besloten het pand te verkopen via een makelaar. Gezien de huidige staat van het pand is er nog wel een klusdag nodig om het gereed te maken voor de verkoop. Een kleine investering van tijd en materiaal kan zorgen voor een snellere verkoop en wellicht ook een hogere verkoopprijs.

Daarom willen we uw hulp vragen. In vroeger tijden hadden we eens in de paar maanden een klusdag in de kerk aan de Kalkhaven. Met vereende krachten kan je met z’n allen op zo’n dag heel wat doen en het is nog gezellig ook! In de aankomende week zullen we een datumprikker rondsturen, zodat er ingetekend kan worden voor diverse klusjes. Gelukkig is de woning groot genoeg om de 1,5 meter-maatregel in acht te nemen.

We hopen op jullie inzet. Alvast bedankt.

Met vriendelijke klusgroeten,

Commissie van beheer

Dit vind je misschien ook leuk...