Collecte LPB Media 31 mei 2020

Aankomende zondag 31 mei 2020 collecteren we voor LPB Media (Voorheen Luisterpost Bralectah). Zij schrijven het volgende stukje:

“Niets kan ons scheiden…?!
Lege kerken, lege concertzalen, geen evenementen of bijeenkomsten… Corona heeft de wereld op z’n kop gezet en het leidt tot veel vragen, ook vragen in gebed aan God. We geloven dat wie schuilt bij Hem nooit alleen zal zijn, ook niet in alle pijn, moeite en verdriet. Niets kan deze band van Liefde verbreken (Romeinen 8:33-39). Ook onze onderlinge band als broers en zussen in het geloof blijft altijd bestaan. LPB media hoopt daarin bij te dragen door programma’s aan te bieden die deze band van Liefde versterkt. Een boodschap van Zijn Koninkrijk dat komt! Kijkt u maar eens op www.beleefmee.nl waarop lezingen, meditaties, concerten en andere mooie uitzendingen te vinden zijn, waar al veel mensen van genieten die sowieso al niet de deur uit kunnen vanwege ouderdom of ziekte.”

Voor meer informatie kun je kijken op https://lpbmedia.nl/. Steun LPB Media met een gift via deze link, maak gebruik van de QR code hieronder, of maak je gift over via het rekeningnummer van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte LPB Media 31-5-2020.

Hartelijk dank!

Dit vind je misschien ook leuk...