Collecte ZOA 24 mei 2020

Aanstaande zondag collecteren we voor ZOA. Voor veel landen is niet alleen corona een gevaar. Ook oorlog of overstromingen houden veel landen nog steeds in hun greep. Zo is Jemen bijvoorbeeld enkele weken geleden getroffen door de grootste overstromingen in 30 jaar. Een ramp van formaat in een land waar mensen al jarenlang in armoede en honger leven door een voortdurende strijd.

WhatsApp Image 2020 04 29 at 152907 3

ZOA is er voor de mensen die alles kwijt zijn geraakt door oorlog of een andere ramp. Door onze financiële steun kan ZOA in noodsituaties snel te hulp schieten. En de getroffenen ook daarna trouw blijven, door te helpen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Net zo lang totdat ze zichzelf weer kunnen redden. Kijk voor meer informatie op hun website https://www.zoa.nl/

Jouw gift voor deze collecte kun je overmaken via deze link of via de QR-code hieronder. Je kunt uiteraard ook zelf een overboeking doen via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte ZOA 24-5-2020.

Dit vind je misschien ook leuk...