Bij de dienst van zondag: houd moed!

Zondagmorgen om 11.15 uur is er weer een onlinedienst. We zijn blij met de mogelijkheid om ondanks de beperkingen vanwege de coronacrisis samen gemeente te zijn. Het is bijzonder om op hetzelfde moment de dienst mee te maken in de wetenschap dat elders in de stad broers en zussen hetzelfde horen, zien en bidden. Je kunt de dienst natuurlijk ook op een later tijdstip meemaken. De link wordt zoals gewoonlijk via de groepsapp gedeeld.

Petra van de Minkelis leidt de dienst. Het thema is ‘Houd moed!’ Er zijn een paar mooie liederen bij gezocht, waaronder ‘Oceans’ en ‘God van trouw’. Het kinderlied is: ‘Hou vol’.

We zijn blij met de inspanningen van onze technici om de kwaliteit van beeld en geluid te verbeteren. We beschikken ondertussen over een nieuwe camera en middelen voor een betere geluidsopname. Chapeau voor Nieko en Rinke die achter de schermen voortdurend bezig zijn met finetunen en optimaliseren.

Dit vind je misschien ook leuk...