Collecte De Hoop 26 april 2020

Aanstaande zondag 26 april 2020 collecteren we voor De Hoop.

De zorg bij De Hoop ggz gaat op dit moment nog steeds door, maar wel met aanpassingen. Voor de sponsortochten (wandelen met Vrouwen lopen voor Vrouwen, fietsen met Cycle for Hope, etc.) geldt dat op dit moment veel niet door kan gaan vanwege de maatregelen rondom corona.

Het geld dat daar normaal mee wordt opgehaald is echter wel heel hard nodig voor diverse projecten van De Hoop waar geen subsidie voor ontvangen wordt vanuit de overheid. Denk aan het Inloophuis waar dak- en thuislozen een gratis maaltijd kunnen krijgen, geholpen worden bij administratie of gewoon even kunnen kletsen. Of het aanbod voor pastorale zorg voor cliënten die in behandeling zijn bij De Hoop. Of de Interne Opleidingsschool waar (oud-)cliënten van De Hoop worden opgeleid tot ervaringswerkers. Zo zijn er nog talloze projecten die wel door blijven gaan. Wilt u de Hoop steunen met uw donatie, maar bovenal met uw gebed? Voor meer informatie kunt u kijken op de website https://www.vriendenvandehoop.nl/

Je kunt het werk van De Hoop steunen door een gift over te maken via deze link, of via de QR-code hieronder. Uiteraard kun je ook zelf een overboeking doen via de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte De Hoop.

Dit vind je misschien ook leuk...