Collecte De Blauwe Anemoon 19 april 2020

Aanstaande zondag 19 april 2020 collecteren we voor de Blauwe Anemoon.

De Blauwe Anemoon biedt een ongedwongen en huiselijke ontmoetingsplek aan mensen met kanker en hun naasten. Op verschillende manieren wordt geprobeerd een bijdrage te leveren aan een goede kwaliteit van leven, een leven met en na kanker.

Op dit moment is de Blauwe Anemoon vanwege de corona maatregelen helaas gesloten. Aan de voor hen bekende gasten is gevraagd of ze gebeld willen worden en met welke frequentie. Op deze manier bieden ze ondersteunende gezellige gesprekken.

Voor meer informatie of contact, kijk op de website www.deblauweanemoon.nl

Mooi als u het werk van De Blauwe Anemoon wilt steunen. Dat kan via deze link, of via de QR code hieronder. Uiteraard kunt u ook zelf een overboeking doen op de rekening van de diaconie: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte De Blauwe Anemoon.

Dit vind je misschien ook leuk...