Collecte SDOK Goede Vrijdag 10 april 2020

Op Goede Vrijdag collecteren we voor Stichting De Ondergrondse Kerk (SDOK). Deze week kwam er een mooi interview voorbij met o.a. informatie over de grondlegger van de Stichting en twee gratis films die online worden aangeboden. Via deze link leest u hier meer over. Voor overige informatie verwijzen wij u naar hun website www.sdok.nl.

Ook voor SDOK heeft het coronovirus gevolgen. Medewerkers kunnen niet op reis en een groot aantal bijeenkomsten, waarvan een deel met sprekers uit andere landen, gaat niet door.

‘Desondanks mogen en kunnen we door met ons werk. In hele nieuwe omstandigheden, vanuit huis en met behulp van digitale middelen, doen we precies hetzelfde als de afgelopen vijftig jaar. We geven steun aan christenen die vervolgd worden. We geven een stem aan onze broers en zussen. We verbinden de wereldwijde kerk.’

Via deze betaallink of QR-code kun je het werk van SDOK steunen door het overmaken van een gift. Alvast bedankt!

Dit vind je misschien ook leuk...