Collecte Gevangenenzorg Pasen 12 april 2020

Zondag 12 april 2020 collecteren we tijdens het Paasfeest voor Gevangenenzorg Nederland. Pasen… dultieme Bevrijdingsdag met een hoofdletter B. Jezus stierf, maar stond weer op uit de dood en kocht ons vrij door Zijn bloed, waardoor wij in hoop mogen leven. Wat is het mooi dat medewerkers van Gevangenenzorg Nederland Jezus willen volgen en vanuit die overtuiging en hoop omzien naar gevangenen en hun naasten. Gevangenenzorg Nederland gelooft in herstel!

De maatregelen rond het coronavirus treffen ook het werk van Gevangenenzorg en hun hulpvragers. Het voelt onwerkelijk voor vrijwilligers om de (ex-)gevangenen, tbs-patiënten en hun familieleden niet meer te kunnen bezoeken en dat pr-vrijwilligers niet meer het land kunnen intrekken om te vertellen over hun werk. Niet alles is meer mogelijk, maar Gevangenenzorg Nederland blijft manieren bedenken om de hulpvragers te bereiken om zo de eenzaamheid en het gevoel van isolatie te verlichten. Kijk voor meer informatie op de website van Gevangenenzorg.

Steun het werk van Gevangenenzorg Nederland door het overmaken van een gift via deze betaallink of via de QR-code. Van harte aanbevolen!

Dit vind je misschien ook leuk...