Collecte Voedselbank Gorinchem 29 maart 2020

Aanstaande zondag willen we graag collecteren voor de Voedselbank in Gorinchem. Ook de voedselbank ervaart de gevolgen van de corona-crisis. De toevoer van voedsel levert tekorten op en ook de manier van uitgifte moest uiteraard worden aangepast.

Het is momenteel een soort drive inn voedselbank. Normaal mogen de cliënten zelf ‘boodschappen doen’. Tijdens deze corona-crisis melden cliënten zich aan de achterkant bij de deur. Ze leveren hun tassen in en geven op een briefje dat ze krijgen aan wat ze niet willen hebben van de producten die er op staan. Dan gaat een vrijwilliger met hun klantenkaart en het boodschappenlijstje de boodschappen doen in de winkel en bij de volgende deur krijgen ze hun pakket. Al met al dus ook flink aanpassen en het zal vast meer tijd en energie vragen.

Van de giften die de Voedselbank ontvangt, kunnen ze zelf inkopen doen voor goederen die ze op dit moment tekort komen. U kunt uw gift weer overmaken via deze betaallink of de QR-code hieronder.
Apart overmaken op de rekening van de diaconie kan natuurlijk ook: NL11 INGB 0001 0250 15 o.v.v. gift collecte Voedselbank.

Uw gift is van harte welkom!

De diakenen

Dit vind je misschien ook leuk...