Alphacursus begin februari weer van start

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. De eerste bijeenkomst van de nieuwe cursus in Gorinchem is op dinsdag 4 februari in leefgemeenschap Zilt, Sint Hubertuslaan 25. De avond begint om 19.00 uur met een maaltijd en duurt tot 22.00 uur.

Voor wie?
Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

Waarom?
Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?
De meeste Alpha’s beginnen met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen.

Wat kost het?
Er zijn geen directe kosten verbonden aan de cursus. In sommige gevallen kan het zijn dat er een bijdrage voor het eten gevraagd wordt. Hoe dit kan? De cursus wordt gegeven door vrijwilligers die zo enthousiast zijn over Alpha dat zij dit graag delen met anderen!

Welkom
Wil je meer weten? Bekijk hier de lijst van beschikbare cursussen. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt! Je kunt je bij mij inschrijven (graag PB) voor de gehele cursus of je komt gewoon de eerste avond kijken of het iets voor je is. Welkom! 

Anne Hamelink, tel. 0643 840611

Kijk voor meer informatie over de Alphacursus:
https://www.youtube.com/watch?v=6b3-nfV96Swhttps://
www.instagram.com/p/B57OCp1ppGd/?igshid=ausp42vx4b8q

Dit vind je misschien ook leuk...