Follow Me (next)

Image result for follow me

Follow Me (12 t/m 15 jaar)
Afgelopen dinsdag ging het over Gods Koninkrijk. Als Jezus vertelt wat er gebeurt nu Hij er is, gaat het vooral over Gods Koninkrijk. Hij gebruikt daarvoor geen geweld maar zet zich in om God in ons leven terug te brengen en ons bij God terug te brengen.

Ouders uitgenodigd op 28 januari
Op dinsdag 28 januari komt Nick Dees met de film ‘De stem van jongeren’ gemaakt door The Mall Gorinchem. Ook de ouders zijn van harte welkom. Misschien dat de aanvangstijd nog wijzigt. We houden u op de hoogte.

Follow Me next (16 t/m 18 jaar)

Afgelopen keer ging het over het thema: zet je in voor je naaste. Als Jezus ons laat zien wat Hij graag wil veranderen in ons leven, is het dat we in plaats van op onszelf gericht te zijn onze ogen, harten en handen openen voor de mensen om ons heen. Dat gaat nog best als we de ander aardig vinden, maar wordt best pittig als we de ander lastig vinden.

Ouders uitgenodigd op 28 januari
Op dinsdag 28 januari komt Nick Dees met de film ‘De stem van jongeren’ gemaakt door The Mall Gorinchem. Ook de ouders zijn van harte welkom. Misschien dat de aanvangstijd nog wijzigt. We houden u op de hoogte.

Bidt u mee voor onze jongeren en hun mentoren dat God erbij is en de Follow Me (next) avonden wil gebruiken in hun leven?

Dit vind je misschien ook leuk...