Advent, toeleven naar Kerst

A.s. zondag begint Advent, de tijd van verwachting. Het thema verwachting stond afgelopen zondag al centraal in de morgendienst. We luisterden toen naar Openbaringen, in het bijzonder hoofdstuk 22:20: ‘Ja, ik kom spoedig.’ Advent is ook uitzien naar Kerst, als we als gemeente de geboorte van Jezus Christus mogen vieren.

Op de eerste van de vier Adventszondagen vieren we naar goed gebruik het Heilig Avondmaal. Ds. Geert van Dijk zal zondagmorgen voorgaan. ’s Middags is er een gezamenlijke dienst met ds. Jelle Nutma als voorganger.

Feest op Eerste Kerstdag
De Adventsperiode is de voorbereiding op het Kerstfeest. Dat vieren we dit jaar samen met de broers en zussen van de CGK (’s morgens om 10.00 uur in de Immanuëlkerk). Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor het kerstfeest inmiddels in volle gang. Er wordt één grote muziekband gevormd en uiteraard is er volop ruimte voor de kinderen.

Dit vind je misschien ook leuk...