Acties jongerenreis India

Van 7 tot en met 22 augustus 2020 gaat een aantal jongeren uit onze gemeente op bezoek bij zustergemeentes in India. Zij zullen zelf een groot gedeelte van de reis financieren, maar zullen ook gezamenlijk actie ondernemen om geld in te zamelen voor de reis en om een gift mee te kunnen nemen. Om u een indruk te geven wat zij de komende tijd zullen ondernemen en waarbij zij uw (financiële) hulp nodig hebben, volgt hier een globaal schema:

Als eerst start binnenkort de pepernotenactie. Een bestelformulier zult u in uw postvakje in de kerk en/of in uw mailbox vinden.

Verder organiseren de jongeren een nieuwjaarsduik, een verkoopactie van babyschoentjes, filmavonden, sportieve bijeenkomsten, een paasstolactie, een autowasactie, een familiefietstocht en niet te vergeten een talentenveiling.

Ze steken hier met veel enthousiasme tijd en energie in. Er is genoeg keuze, dus mogen we op u rekenen om een of meerdere acties te steunen?

Alvast bedankt!

Namens Nienke, Inge, Jonathan, Liza, Thijs, Jan en Jantsje

Dit vind je misschien ook leuk...