Follow Me (Next)

Follow Me (12 t/m 15 jaar)
Het ging afgelopen maandag over geloven als een werkwoord. Een ezelsbruggetje hielp ons om drie verschillende aspecten van geloven te ontdekken en te onthouden: weten, ervaren en gehoorzamen. De eerste letters vormen samen het woordje weg. En dat past goed bij geloven omdat het betekent dat je op de weg achter Jezus wilt gaan lopen. 

Volgende keer gaat het over: Gods liefde wacht op jouw antwoord!

Follow Me next (16 t/m 18 jaar)
Waarom Jezus? Op die vraag kun je heel veel verschillende antwoorden geven. Een belangrijk antwoord is dat Jezus als enige ons helpt om God terug te vinden in ons leven. Dat heeft ermee te maken dat Hij als Middelaar ervoor zorgt dat onze schuld tegenover God van ons wordt afgenomen. 

Volgende keer gaat het over: zeker weten?

Dit vind je misschien ook leuk...