Follow me (next)

Follow Me (next)De eerste bijeenkomst zit er weer op. We kijken terug op een goede start met elkaar en in de groepen. Fijn dat er weer ouders zijn die tussendoor zorgen dat we koffie / fris en wat lekkers krijgen.
 
Follow Me (12 t/m 15 jaar)
Afgelopen keer ging het over de vraag “Wie ben ik?” Vaak hangt het antwoord op die vraag af van wie er tegenover je zit en wat je denkt dat die ander graag wil horen. Daar kun je best van in de war raken. We leerden dat je Gods eigendom mag zijn en Hij ons met eeuwige liefde liefheeft. Waardoor we niet aan van alles en nog wat hoeven te voldoen. Komende keer gaat het over: Geloven is een werkwoord.

Follow Me next (16 t/m 18 jaar)
In de oudste groep hebben we nagedacht over discipelschap. Wat betekent het om een leerling te zijn van Jezus en Hem te volgen op de weg van je leven? We zagen dat het vooral te maken heeft met een relatie met Jezus hebben waarin Hij voorop gaat. We hoeven geen perfecte leerlingen te zijn, dat zal niemand lukken. Maar mogen we leren om ons leven op Jezus af te stemmen. We gaan komende dinsdag bezig met de vraag: waarom Jezus?

Dit vind je misschien ook leuk...