Van de Jeugdraad

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Zoals vorig jaar aangegeven gaan de kindergroepen om de 3 weken in de ochtend aan het werk, met uitzondering van de bijbelklas die tijdens de middagdienst samen blijft komen. Het kinderwerk start op zondag 22 september.
We gaan er een mooi seizoen van maken.

Follow Me (12 t/m 15 jaar)

Vanuit onze gemeente worden de jongeren van 12 t/m 15 jaar uitgenodigd om Follow Me te volgen. Follow Me is op dinsdagavond van 19.00-20.00 uur. De mentoren die dit jaar de groepjes van Follow Me gaan begeleiden zijn: Diane Pince v.d. Aa, Margreet de Kraker, Elise Verhaar en ds. Jelle Nutma

Follow Me next (16 t/m 18 jaar)

Voor Follow Me next worden de jongeren uitgenodigd van 16 t/m 18 jaar.  Follow Me next wordt gegeven op dinsdagavond van 20.20-21.20 uur. Vanaf 20.00 uur is er koffie en fris. De mentoren voor Follow Me next zijn: Bart Verhaar, Jantsje Jongsma en ds. Jelle Nutma  

18+ groep

Voor jongeren die ouder zijn dan 18 jaar is er ongeveer eens in de vier weken op zondagavond van 18.00-20.00 uur de 18+ groep. Vorig jaar werd aan de hand van het materiaal van Youth Alpha gezocht en gesproken over wie Jezus voor jou wil zijn. Marc van der Lee (CGK) gaf vorig jaar samen met Pauline Melse leiding aan deze groep. Pauline stopt, voor haar wordt gezocht naar een vervang(st)er.

De data voor het komend seizoen zijn:
6 oktober, 3 november, 24 november, 22 december, 12 januari, 9 februari, 15 maart, 26 april en 10 mei

Belijdenisgroep

Dezelfde data als de 18+ groep zal er belijdeniscatechisatie gegeven worden bedoeld voor hen die graag belijdenis van hun geloof af willen leggen of zich daar serieus op willen oriƫnteren. Als je hiervoor belangstelling hebt kun je dit laten weten aan de kerkenraad of aan ds. Jelle Nutma. Ook voor vragen hierover kun je bij hem terecht.

Er zijn veel mensen bij dit belangrijke werk in onze gemeente betrokken.
We willen vragen om in uw gebeden het kinderwerk, de kinderen en de kinderwerkers en mentoren mee te nemen.

Namens de jeugdraad,

Erik Pince van der Aa

Dit vind je misschien ook leuk...