KLIK toerustingsavond opvoeding

KLIK Gorinchem organiseert 15 april een informatieavond rondom het thema opvoeding.

Voor migranten is het opvoeden van hun kinderen in een nieuwe cultuur vaak een uitdaging. Verschillen in normen en gewoonten rondom opvoeden spelen hierbij een grote rol. Sara van der Toorn zal deze avond spreken, zij is geboren in Iran en psychologe van beroep. Zij zal informatie delen over opvoeding in niet-westerse culturen en vooral praktische handvatten aanreiken, hoe we naast deze gezinnen kunnen staan. Iedereen die contact heeft met ouders en kinderen van een andere culturele achtergrond of wie het interessant vindt hier meer over te weten is van harte welkom. Maandag 15 april, inloop 19.45-20.00, Immanuelkerk, Grote Haarsekade 58. Vrijwillige bijdrage.

Dit vind je misschien ook leuk...