Kinderdienst woensdagmiddag 13 maart

Woensdag 13 maart zal het biddag zijn. In samenwerking met de Protestantse Wijkgemeente Grote Kerk en de Christelijke Gereformeerde Kerk organiseren we op deze dag om 14:30 een dienst voor en door kinderen in de Johanneskerk, Nieuwe hoven 143 te Gorinchem. Ds. Lucas van der Veen zal deze dienst voorgaan.

Het thema van deze dienst zal zijn: Wat vraag jij? Naar aanleiding van 1 Koningen 3:1-15.

Voor deze dienst willen we alle kinderen en hun ouders/ verzorgers van harte uitnodigen.

Om de kinderen bekend te maken met het werk van de voedselbank en de noodzaak ervan, willen we vragen of de kinderen iets uit hun eigen speelgoedvoorraad willen geven aan een kind, waarvan de ouders gebruik maken van de voedselbank. Dit speelgoed mag mooi ingepakt worden en daarop graag de leeftijd en of het voor een jongen of meisje is, vermelden. Op deze wijze kunnen we deze kinderen blij maken met een presentje. Tevens willen we de collecte houden ten bate van de voedselbank. Heel fijn als u hier aan mee wilt werken!

Hier vind je een dagboekje wat ter voorbereiding op de dienst gebruikt kan worden.

Dit vind je misschien ook leuk...