Mannen gaan voor Drijfkracht

Veel mensen hebben de save the date-video afgelopen zondag gezien of hem in de mannenapp voorbij zien komen: het mannenweekend 2019 komt eraan! Het moment hebben we meteen aangegrepen om de ‘mannenbeweging’ eindelijk eens een naam te geven: Drijfkracht. Zo krijgt het geheel wat meer lading en kunnen we ook makkelijker onze activiteiten aanbieden aan een bredere groep mannen in Gorinchem. Inmiddels is de appgroep hernoemd en hebben al veel mannen zich aangesloten (uit o.a. CGK en PKN). Mooie ontwikkeling! Nodig ook vooral andere Gorinchemse broeders uit.

Het weekend vindt plaats van 27-29 september 2019. Zet hem vast in de agenda! Aanmelden is nu nog niet mogelijk, want we willen eerst die bredere groep mannen informeren. Zodra iedereen op de hoogte is gebracht, openen we de aanmelding. Dat zal op 9 maart zijn, vanaf 20.30 uur – zet ook die maar in de agenda ;-).

Meer info en de video’s zijn te vinden op www.drijfkracht.org

Dit vind je misschien ook leuk...