Kerstwandeltheater 15 december Gorinchem-oost

BESCHRIJVING
Op zaterdag 15 december wordt in Gorinchem-Oost, voor de derde keer, het Kerstwandeltheater georganiseerd. Het thema dit jaar is ‘schitteren in het licht’. U loopt langs een 12-tal tafereeltjes die een verhaal vertellen over schaduw, licht, wanhoop, hoop en vrede. Met toneel, zang en dans wordt het verhaal verbeeld door mensen uit de wijk.

Inschrijven

U dient zich hiervoor vooraf in te schrijven, zodat het evenement soepel en in goede orde kan verlopen. U kunt zich registreren door te gaan naar: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kerstwandeltheater-2018-gorinchem-45624000614 . De starttijden vangen aan om 16:30 uur en eindigen om 19:30 uur. Per starttijd kan er een groep van maximaal 55 personen de wandeling gaan maken, onder begeleiding van een gids. U kunt zelf de door u gewenste starttijd kiezen. De groepen starten om de 10 minuten en de wandeling langs de 12 tafereeltjes duurt ongeveer 1,5 uur. Per aanmelding zijn er maximaal 5 personen aan te melden. Na aanmelding ontvangt u een ticket ter bevestiging. Dit ticket dient u op 15 december op uw smartphone of tablet mee te nemen als bewijs van inschrijving.

Parkeren

U dient zich op 15 december uiterlijk 10 minuten voor de genoemde starttijd aan te melden op het schoolplein van CBS De Regenboog, Albertine Kehrerstraat 7 in Gorinchem-Oost. We raden u aan om, indien mogelijk, lopend of met de fiets te komen. Indien u met de auto komt dient u te parkeren bij Winkelcentrum Nieuw Dalem (Dr. Wiardi Beckmanplein), of bij de Kromme Akkers (Anna Blamanstraat), beide in Gorinchem-Oost. Van daaruit is het slechts een paar minuten lopen naar CBS De Regenboog. Rond de school is er nauwelijks parkeergelegenheid. Bovendien is autoverkeer in de wijk tijdens het evenement hinderlijk.

Wij verwelkomen u heel graag op 15 december!

You may also like...