Kom naar een workshop Inspire bible journaling

Het Nederlands Bijbelgenootschap organiseert samen met het bible journaling team van By Kris (Kris Bossenbroek) dit najaar een serie workshops Inspire bible journaling. Altijd eens willen proberen om creatief met de bijbel aan de slag te gaan? Dan is deze workshop echt wat voor jou!

 

Bible journalen is een creatieve manier van bijbel ‘lezen’ door middel van schrijven, tekenen, schilderen, handletteren en plakken in je bijbel. Door een tekst creatief vorm te geven verwerk je de woorden op een andere manier dan wanneer je de tekst alleen leest.
Veel biblejournalers hebben ontdekt hoe verrijkend het kan zijn om Bijbelteksten te verbeelden.

 

Inhoud workshop

Tijdens de workshop ga je met de Inspire Bible (of voor wie wil de Schrijfbijbel) aan de slag. We gaan werken met aquarelverf (ook wel watercolor genoemd), aquarelpotlood, kleurpotlood, fineliners en Gelatos. Alle benodigde materialen zijn aanwezig.

 

Voor wie?

Iedereen die creatief aan de slag wil gaan met de Bijbel. Of je nu voor het eerst of al vaker eens geschilderd of gehandletterd hebt. Het leuke aan de Inspire Bible is dat er al 400 geïllustreerde Engelse bijbelteksten in staan. Die kun je inkleuren, of je kunt hele nieuwe illustraties maken.

 

Team

Een deel van het team van Kris Bossenbroek staat klaar om jullie te ontvangen en te inspireren. Ze hebben allemaal ruime ervaring in het bible journalen.

 

Informatie

 • Bennekom – 13 oktober (13.00-15.00), Boerderij Hoekelum, Edeseweg 122
  Workshopleiders: Kris Bossenbroek en Janneke v/d Kamp
 • Middelburg – 22 oktober (19.30-21.30), Afslag 29 (boekhandel), Nieuwe Burg 29
  Workshopleider: Els Hartog
 • Drachten – 27 oktober (14.00-16.00), Royal mission school, De Knobben 3
  Workshopleider: Semna Otten
 • Dordrecht – 16 november (19.30-21.30), Leger des Heils, Kromhout 110, Dordrecht, workshopleiders: Wilmi van Kempen en Els Hartog
 • Best – 24 november (14.00 tot 16.00), Locatie Campus Creatief, Lage Vleutweg 7
  Workshopleider: Hennie Jochems

Je krijgt een 2-urige workshop inclusief bijbel voor slechts € 45,-. Je kunt kiezen uit de net verschenen Inspire Bijbel of de nieuwste editie van de Schrijfbijbel (bonded leather). De bijbel nemen we voor je mee naar de workshop. Heb je al een bijbel, dan kun je ook komen en kost de workshop € 30,-.

 

Meld je nu aan

Meld je nu aan! https://www.bijbelgenootschap.nl/kom-naar-workshop-inspire-bible-journaling/

Tip: neem vrienden en vriendinnen mee. Minimaal aantal deelnemers is 20 personen.

 

Dit vind je misschien ook leuk...