New Wine Zomerconferentie 2018 (21-27 juli): Proef het Koninkrijk!

‘Proef het Koninkrijk!’ is het thema van de New Wine Zomerconferentie 2018, dat van 21-27 juli in Liempde plaats vindt. In elke plaatselijke kerk mogen we al iets proeven van Gods Koninkrijk. Jezus zendt ons uit om in onze eigen wijken en straten dit Koninkrijk te verkondigen en zichtbaar te maken. Hoe kunnen we als plaatselijke kerk getuigen van wat nu al zichtbaar is van Gods Koninkrijk? En: hoe leren we verlangen naar wat ons nog beloofd is? Dat gaan we ontdekken tijdens deze zomerweek. Als plaatselijke gemeente én samen als gemeenten.

Kom je ook? Meld je aan via  zomerconferentie.new-wine.nl (met aantrekkelijke vroegboekkorting tot 1 maart!). Samen als gemeente of groep deze week beleven? Dat kan! Het geeft vaak een extra bijzondere dimensie! Kijk voor meer informatie over verblijven als groep op de website!

You may also like...